THE MAKING

logoneudesign44png

Made with the care of a vintage winemaker and precision of a premium small-batch whisky

Gemacht mit der Sorgfalt eines Weinlesewinzers und der Präzision eines erstklassigen kleinen Batch-Whiskys

  • THE ORIGIN
    THE ORIGIN CIOCCOLATINO®
  • BACK TO THE SOURCE
    BACK TO THE SOURCE CIOCCOLATINO®
  • BEAN BY BEAN
    BEAN BY BEAN CIOCCOLATINO®
  • THE COCOA FERMENTATION BEGINS
    THE COCOA FERMENTATION BEGINS CIOCCOLATINO®
  • COCOA FERMENTATION SWEATBOXES
    COCOA FERMENTATION SWEATBOXES CIOCCOLATINO®
  • CACAO BEANS FERMENTING IN THE SUN
    CACAO BEANS FERMENTING IN THE SUN CIOCCOLATINO®
  • BRINGING MAGIC TO THE COCOA
    BRINGING MAGIC TO THE COCOA CIOCCOLATINO®
  • DRYING AND ROASTING CACAO BEANS-COCOA NIBS
    DRYING AND ROASTING CACAO BEANS-COCOA NIBS CIOCCOLATINO®
  • CRINDING & CONCHING
    CRINDING & CONCHING CIOCCOLATINO®
  • Madagascar 64% - 72h
    Madagascar 64% - 72h CIOCCOLATINO®

Each freshly made TO`CB Chocolate bar (70 grams/2,46 ounces) is presented in an exclusive packaging on silver

damask foil and delivered to you immediately.In the middle of each bar is a single roasted cacao bean, which shows the genuine taste of the country of origin and serves as a reminder of where and from which province the chocolate comes.

Jede frisch hergestellte TO`CB Chocolate (70 Gramm / 2,46 Unzen) wird in einer exclusiven Verpackung auf silberner Damastfolie präsentiert und Ihnen umgehend zugestellt. In der Mitte der Bar befindet sich eine einzelne geröstete Kakaobohne, die den unverfälschten Geschmack vom Herkunftsland zeigt und als Erinnerung daran dient, woher und auch welcher Provinz die Schokolade kommt.